Completed in 2013, Nick served as Project Architect and worked directly with the Next World venture capital firm to convert a 1920s concrete building into new offices and gallery spaces. The clients required a mix of private offices and an open work space with cafe-style meeting area. Each mode of working demanded a separate way of treating sound. The solution for the open space involved three 14 by 40 foot spans of white fabric. Sound insulation and ceiling speakers were then hidden in the plenum above the fabric.

Light filled entry atrium. Gun-blue steel floor leads to the reception area.
836-2
The right way to do a steel stair: folded.
836-3
Conference room with views to the TransAmerica pyramid.
rearofficesteel
Back office area under construction. The existing structure once housed a printing press.
836-1r

With Jensen Architects.